Ваги торгові електронні без стійки DIGI DS-788 BM15 (НГЗ: 15 кг, d=2/5 г)
Електронні торгові ваги DIGI DS-788 BM (виробництво Digi scales, Японія) вважаються одними з найнадійніших ваг у всьому світі. Завдяки високоякісних комплектуючих, надійної конструкції та високим вимогам до якості продукції, японська компанія піклується про те, щоб купивши ваги DIGI DS-788, клієнт зміг 5-7 років користуватися її технікою.
Особливості:
- інтерфейс RS-232C;
- двосторонній світлодіодний дисплей (цифри хорошої видимості)
- 8 клавіш швидкого доступу;
- живлення від мережі, від акумулятора (12 годин роботи в безперервному режимі);
- визначення сумарної вартості декількох покупок з накопиченням підсумку
- додаток до підсумкової суми.
Функції:
- розрахунок вартості за ціною і масою;
- кнопки прямого вибору для ходових товарів;
- натисненням кнопки на дисплеї автоматично виводиться ціна товару;
- сумування вартості при покупці відразу кількох товарів;
- режим енергозбереження;
- віднімання маси тари;
- сигналізація про перевантаження.
Метрологічні характеристики | |
Найбільша границя зважування (НГЗ) | 15 кг |
Дискретність відліку і ціна повірочної поділки | 2 г / 5 г |
Індикатор | |
Тип індикатора | світлодіодний |
Колір символів індикатора | червоний |
Подсвітка екрану | немає |
Дублюючий індикатор | на задній панелі |
Інтерфейс | |
Інтерфейс | RS-232 |
Вагова платформа | |
Розміри вантажоприймальної платформи | 243х340 мм |
Матеріал вагиприймальної платформи | нержавіюча сталь |
Додаткові характеристики | |
Тип клавіатури | мембранна |
Живлення | ~220 В + акумулятор |
Час автономної роботи (при відсутності мережі ~220 В) | 12 год. |
Умови експлуатації | |
Температурний діапазон роботи | від-10°C до +40 °C |
Виробник | |
Країна виробника | Японія |
0 грн. |
Наибольший предел взвешивания (НПВ) | 30 кг |
Дискретность отсчета и цена поверочного деления | 5 г / 10 г |
0 грн. |
Наибольший предел взвешивания (НПВ) | 6 кг |
Дискретность отсчета и цена поверочного деления | 1 г / 2 г |
Ваш коментарий вскоре появится на сайте, после проверки его модератором.
Оставить комментарий